fbpx

Köpvillkor
Senast uppdaterad: 2021-04-27

Priser
Alla priser på hemsidan är inklusive moms. Fraktkostnad tillkommer i förekommande fall. Priser på regnvattenstunnor, ekbyttor och baljor är inklusive frakt. Tillägg för leveranser till udda ort eller ö-tillägg kan tillkomma på fakturan. Den fraktkostnad som är angiven på hemsidan gäller enbart inom Sverige. Varor kan även levereras till länder utanför Sverige och betalningsvillkor i detta fall är förskott. Vid beställning till ett land utanför Sverige lämnar vi prisuppgift på frakten i vår orderbekräftelse som skickas ut vid ordermottagande. Under vardagar hanterar vi i regel ordern inom 24 timmar. Om ordern inkommer under en helg eller röd dag så skickas orderbekräftelse först nästkommande vardag till din angivna e-post.

Leveranstid
Visa av våra produkter är lagervaror som kan skickas från oss inom 2–5 dagar medan andra produkter så som våra ombundna dryckestunnor, exponeringstunnor av furu eller lagringsfat av svensk och amerikansk ek är beställningsvaror. Estimerad leveranstid uppges alltid i din orderbekräftelse. Leveranstiden för våra produkter varierar och kan påverkas av faktorer som produktionsplanering eller högsäsong.

Leveranssätt
Varor skickas normalt med DHL eller Postnord. Fraktkostnad debiteras enligt ovannämnda bolagens gällande villkor. Paket (vikt upp till 20kg) skickas normalt mot postförskott till ett ombud nära dig. Vi skickar gods från oss med DHL på måndagar och onsdagar. Leveranser som kan skickas med Postnord skickas närmaste vardag efter att vi mottagit betalning.

Betalningsvillkor
– Betalningssätt: förskott, postförskott eller faktura (14 dagar netto).
– Thorslundkagge förbehåller sig ägande- och återtaganderätten tills full betalning erlagts.

Köptrygghet
Thorslundkagges ledstjärnor är kunskap, kvalitet och service. Alla produkter är kvalitetskontrollerade innan de skickas från oss.
Skulle det vara fel på varan, ska detta meddelas till oss via email (info@kagge.com) eller per post (se adressuppgifter nedan) inom en vecka efter mottagandet av godset. Anmälan ska göras skriftligen och skadan beskrivas, bifoga en bild på skadan.

För köp via vår hemsida gäller distansavtalslagen. Ångerfristen är 14 dagar från dagen då varan mottogs. Meddelande om att köpet ångras, ska lämnas till oss muntligen (0151–160800) eller skriftligen (info@kagge.com). Varan ska omgående lämnas eller skickas tillbaka till oss i samma skick som den levererats och kunden står själv för returkostnad. Därefter sker återbetalning till av kunden.

Transportskada
Vid transportskada/saknat gods. Kontrollera direkt vid mottagandet att de levererade varorna motsvarar beställningen och att ingenting är skadat. Skulle varorna vara skadade, gör en anmälan till oss senast 7 dagar efter mottagandet. Ta en bild på skadan och spara emballaget.

Outlöst gods
Löser man inte ut det beställda godset debiteras kostnader för frakter och eventuell lagerhållningsavgift hos transportbolaget.

Adress till företaget
Thorslundkagge AB
Brevensvägen 4
64362 Högsjö